Şalpazarı Trabzonspor’un eski gol kralını ağırladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

tekke fatih

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde; 15-19 Mayıs tarihleri arasında bir dizi faaliyetler gerçekleştiren Şalpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bugün de ünlü futbolcu Fatih Tekke‘yi spor salonunda gençlerle buluşturdu.

Şalpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban‘ın daveti üzerine İstanbul’dan Şalpazarı’na gelen Trabzonspor ve A Milli Takım’ın eski futbolcusu,  Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Başkanı Gol Kralı Fatih Tekke, Şalpazarı Spor Salonu’nda gençlerle söyleşi yaptı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Temel Dural‘ın sunduğu programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği 2. Başkanı, TÜFAD Eski Başkanı Nurettin Balaban ve Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Sekreteri hemşehrimiz Hüseyin Karagöz ile birlikte salondaki yerini alan Efsane Golcü Fatih Tekke‘yi vatandaşlar sorularıyla terletti. Gençler ve çocuklar program sonunda Fatih Tekke‘ye forma ve fotoğraf imzalatıp birlikte özçekim yaptılar.

DSC_0265  DSC_0272DSC_0218

Yeniden İstanbul’a döneceği için programını vaktinde bitiren Fatih Tekke gördüğü büyük ilgiden dolayı, “Şalpazarı’na en yakın zamanda yeniden geleceğim” diyerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Karaçoban‘a teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban, ünlü golcüye günün anısına bir teşekkür belgesi vererek bir de çenti hediye etti.

fatih-tekke1

Spor Salonu’ndaki programı Şalpazarı Belediye Başkan Yrd. Faruk Beldüz, İlçe Malmüdürü Ahmet Kandil, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Bektaş ve Şalpazarıspor Başkanı Gazi Cevat Özdemir ile bazı amatör sporcular da izledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir