Ampute Milli Takımı Şalpazarı’nda moral buldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

manesesse

11-14 Eylül tarihleri arasında Polonya’nın Varşova kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan ve Trabzon’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Sporcu Eğitim Merkezi’nde kampa giren Ampute Milli Takımı teknik heyeti ve sporcularıyla Şalpazarı’na geldi.

As başkanlığını hemşehrimiz Murat Kandazoğlu’nun ve Teknik Kurul Başkanlığını da yine hemşehrimiz Ahmet Yılmaz’ın yaptığı Ampute Milli Takımı sporcuları; Milli Takım Menejeri Ercan Tecimer ve Teknik Direktör İsmail Temiz ile birlikte geldiği Şalpazarı’nda Sis Dağı ve Acısu’yu gezdi.

Ampute Milli Takımı Teknik Kurul Başkanı hemşehrimiz Ahmet Yılmaz’ın tertiplediği gezi programı kapsamında Milli Sporcular Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı makamında ziyaret ettiler. Milli Takım, Belediye’nin Özen Restaurant’ta ikram ettiği yemeğin ardından AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve CHP İlçe Başkanı Ünal Özen ile birlikte fotoğraf çektirdikten sonra Trabzon’daki kampa döndü.

“Tek ayaklı kramponlar”ın Trabzon kampı 13 Ağustos’a kadar sürecek. Ampute Milli Takımı Avrupa Şampiyonası öncesinde son hazırlık kampını İstanbul Riva’daki tesislerde gerçekleştirecek. Milli Takımımız Avrupa’daki Turnuvada; İtalya, İrlanda, Belçika, Almanya, İngiltere, Ukrayna, Rusya ve Hollanda ile yarışacak.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir