Şalpazarı Millet Bahçesi’nde bayramlaşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımına 1 yıl önce başlanan ve büyük bölümü tamamlanan Şalpazarı Millet Bahçesi’nde bayramlaşma töreni yapıldı.

Törende konuşan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, tamamlandığında 7 milyon TL’ye mal olacak olan Millet Bahçesi’nin yapımında kendilerine destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora‘ya ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen‘e teşekkür etti.

Şalpazarı’na yaptığı büyük hizmetlerini Millet Bahçesi’ne verdiği destekle sürdüren Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen de konuşmasında, Millet Bahçesi’nin Şalpazarı’na hayırlı olmasını dileyerek, “AK Parti iktidarımız döneminde Türkiye çok önemli mesafeler kat etti. Artık geri dönemeyiz. Onun için 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde siz hemşehrilerimden en az yüzde 95 oy bekliyorum.” diye konuştu.

Tören alanını dolduran vatandaşlarla ve siyasetçilerle tek tek bayramlaşan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Belediye Başkanı Refik Kurukız ile Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduktan sonra Şalpazarı’ndan ayrıldı.

Bayramlaşma törenine; AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç ile MHP İl ve İlçe yetkilileriyle bazı milletvekili adayları da katıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı İTÜ Mensubu Doç. Dr. Hacer Atar Yıldız, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Karadeniz ve Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin de bayramlaşma törenine katılanlar arasındaydı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir