Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” başladı. Turnuvanın ilk gününde oynanan karşılaşmalar oldukça çekişmeli geçti. Günün ilk maçında Trabzon B. Şehir Belediye İtfaiyesi, Şalpazarı Orman İşletme Şefliği’ni 2-0 yendi.

Şalpazarı Spor Salonu’nda düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın açılış töreninde bir konuşma Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, turnuvanın centilmenlik içinde geçmesini temenni ettiğini söyledi. Tüm takımlara başarılar dileyen Kaymakam Zekeriya Murat Şahan voleybol topunu atarak sembolik başlama vuruşu yaptı.

1 hafta sürecek turnuvanın ilk maçı Trabzon B. Şehir Belediyesi İtfayesi ile Şalpazarı Orman İşletme Şefliği arasında oynandı. Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, Belediye Başkan Yrd. Mustafa Özendi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz, İlçe MEM Hüseyin Türkmen ve CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran‘ın da izlediği karşılaşmada, Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Şalpazarı Orman İşletme Şefliği takımını 2-0 mağlup etti.

Günün diğer karşılaşmasında ise Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şalpazarı Belediyesi’ni 2-0 yendi. 12 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuva 9 Haziran 2022 Perşembe günü oynanacak final maçıyla tamamlanacak. 10 Haziran 2022 Cuma günü ise, bu turnuvanın şampiyonu ile Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu arasında “Süper Kupa” mücadelesi olacak.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir