Şalpazarı Kurban Bayramı’nda kucaklaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şalpazarı’nda Kurban Bayramı dün sabah 05.30’da kılınan bayram namazıyla başladı. Şalpazarı Merkez Camii’nde İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu‘nun kıldırdığı bayram namazı sonrası cami içinde herkes birbirleriyle bayramlaştı.

Bugün gerçekleştirilen bayramlaşma programında ise;  Kaymakam Zekeriya Murat Şahan ve daire amirleri çarşı ortasındaki bir çay evi önünde vatandaşlarla bayramlaşarak çay içip sohbet ettiler.

Kaymakam Zekeriya Murat Şahan daha sonra beraberindeki daire amirleri ve muhtarlarla birlikte önce İlçe Emniyet Amirliği’ne, ardından da İlçe J. Komutanlığı’na giderek bayram ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Şahan‘ı İlçe Emniyet Amiri Ahmet Kılıç karakol binası önünde emniyet mensuplarıyla birlikte karşıladı. Bahçedeki kamelyada beraberindekilerle birlikte bir süre çay içip sohbet eden Kaymakam Zekeriya Murat Şahan, İlçe J. Komutanlığı’nda da J. K. Mustafa Karakuş ve karakol personeli tarafından tekmille karşılandı. Kaymakam Zekeriya Murat Şahan son olarak İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Uzm. Dr. Eren Kıdık ve sağlık personeliyle bayramlaştı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir