Son Dakika
Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Şehitlerimizi saygıyla andık
Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü törenle kutlandı
AK Parti Şalpazarı İlçe 6. Olağan Kongresi yapıldı
Şalpazarı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Kemençeci Kazım Kaya hastanede vefat etti
Emekli Öğretmen Nazmi Bektaş’ın cenazesi Üzümözü Mahallesi’nde toprağa verildi
Şalpazarı’nda 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü 23 Kasım 2018 Cuma günü Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Atatürk İlkokulu Salonu’ndaki tören 13.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk‘un mesajının okunmasından sonra önce göreve yeni başlayan bir öğretmen ardından da İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Akıl günün anlam ve önemine iliştin bir konuşma yaptı.
Programda sırasıyla; Şalpazarı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yasin Baltürk, “Öğretmenim” adlı şiiri okudu. Şalpazarı ÇPAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mahmut Bozaklı‘nın öğrencilere hazırladığı skeçler sergilendi. Şalpazarı ÇPAL Müdür Yrd. Cumali Kalaycı ve Doğancı Ortaokulu Müdür Yrd. Nigar Kukuoğlu tarafından solo türküler seslendirildi. Mesleğe yeni başlayan öğretmenler, Şalpazarı ÇPAL Müdür Başyardımcısı Sülbiye Özdemir yönetiminde, “Mesleğe Giriş Yemini” ettiler. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.
Program, Şalpazarı Eğitim Kültür, Sanat ve Turizm Derneği tarafından gönderilen hediyelerin öğretmenlere dağıtılmasıyla sona erdi.
Öğretmenler Günü Programına; Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkan Yrd. Hasan Karabayır ve İlçe J. K. Serdar Ceylan ile bazı daire amirleri de katıldılar.
Hasta öğretmenler de unutulmadı
Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Halk Eğitim Müdürü Temel Dural ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde emekli Öğretmenlerimizden İlçe merkezinde ikamet eden ve sağlık sorunları yaşayan emekli Öğretmen Adil Bektaş’ı evinde ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. Cengiz ve Dural Emekli Öğretmen Adil Bektaş’a Şalpazarı’nda vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Etiketler: güner cengiz » Kaymakam Murat Beşikci » Şalpazarı'nda 24 kasım öğretmenler günü töreni » sülbiye özdemir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
06 Ağustos 2020 Uncategorized
28 Kasım 2018 Eğitim, Uncategorized, ÜstHaberler
08 Kasım 2018 KüçükManşet, Siyaset, Uncategorized
22 Ağustos 2018 AltManşet, Uncategorized