Turalıuşağı Mahallesi’nde bir otomobil şarampole yuvarlandı: 1 kişi yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şalpazarı Sinlice’deki kazanın ardından Bayram sabahı bir kaza şoku daha yaşadı. Yine araçta 2’si çocuk 5 kişi vardı. Neyse ki, şarampole yuvarlanan otomobil bir ağaca yaslanarak kaldı. Kazada 1 kadın yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Turalıuşağı Mahallesi´ne  bir yakınlarının cenazesine gelen Demir Ailesi, bu sabah Kurban Bayram namazını eda ettikten sonra Adapazarı’na dönüyorlardı. Saat 07.00 sıralarında Turalıuşağı Mahallesi´nden Şalpazarı İlçe merkezi yönüne gelmekte olan Baki Demir yönetimindeki 34 DJA 940 plakalı otomobil eski ilkokul yakınlarındaki virajı alamayarak 15 metrelik uçuruma yuvarlandı. Bir ağaca yaslanarak duran otomobilde bulunan aynı aileden sürücü Baki Demir, Canan Demir, Muhammet Eren Demir ve Batuhan Demir kazada yara almadan kurtulurken, Ayşe Demir ise yaralandı. Ambulans Helikopterle Vakfıkebir’den Trabzon’a taşındı
Kazada yaralanan Ayşe Demir 112 ablulansıyla önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ayşe Demir ambulans helikopter ile buradan alınarak KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´ne nakledildi.  Ayşe Demir yapılan muayenenin ardından taburcu edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir