Muhammet Usta’nın cenazesi Akçiriş Mahallesi’nde toprağa verildi
Bu sabaha karşı 78 yaşında vefat eden Muhammet Usta’nın cenazesi, Şalpazarı Merkez Camii’ndeki ikindi namazından sonra yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Akçiriş Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.
Muhammet Usta’nın cenazesine ailesi ve yakınlarıyla, çok sayıda esnaf ve müşterisi katıldı. Cenazeye katılanlar arasında; Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve CHP İlçe Başkanı Ünal Özen ile Şalpazarı Belediyesi eski Başkanı Fehmi Cengiz de yer aldı.
Muhammet Usta vefat etti…
Şalpazarı’nın en eski esnafından biri daha aramızdan ayrıldı. “Ustalluğu Muhammet” olarak tanınan 78 yaşındaki Muhammet Usta dün gece sabaha karşı Trabzon’da tedavi gördüğü Hastanede vefat etti.
Akçiriş Mahallesi Muhtarı Selçuk Usta’nın babası olan Muhammet Usta 8 çocuk babasıydı. Muhammet Usta, “Usta Ticaret” ünvanıyla Şalpazarı İlçesi’nin Atatürk Caddesi üzerinde yarım asırdan fazla ticaretle uğraştı.
Muhammet Usta’nun cenazesi, bugün Şalpazarı Merkez Camii’ndeki ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazını müteakip Akçiriş Mahallesi’nde toprağa verilecek.
Merhum Muhammet Usta’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.
Allah Rahmet eylesin. Yakınlarınada sabırlar diliyorum.
allahu teala gani gani rahmet eylesin…
baba dostu muhammet amcaya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,Usta ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Selçuk Usta ve Ailesine Allah sabırlar versin.Geride kalanların başı sağolsun.Merhum Muhammet amcaya Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Allah rahmet etsin. İlçemizin insanları tek tek rahmetli oluyorlar. Hepsinin mekanları cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun :( :(nn1
Merhum hacı Muhammet amcaya Cenabı HAK rahmetiyle muamele edip mekanını cennet eylesin.
MUHAMMET AMCAYA ALLAH TAN RAHMET AİLESİNE SABIRLAR DİLERİM.
Tüm USTA ailesinin başı sağolsun rahmetli büyüğümün mekanı cennet olsun
Muhammet USTA’ya Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIRLAR DİLERİM
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet,toprağı bol olsun.
Babaya Allah tan rahmet, değerli dortum Şentürk USTA ya ve tüm yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin…Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabırlar versin..
ALLAH CC DEN, Muhammet USTA ya RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLERİM. MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH.