Son Dakika
Ahmaduğu Ekmek Fırını Sahibi Turalıuşağı Muhtarı Hasan Kandil‘in kardeşi Osman Kandil‘in kızı Büşra, aslen Özkürtünlü olup Şalpazarı Belediyesi’nde uzun yıllar temizlik işçisi olarak görev yaptıktan sonra emekli olan ‘Sumalı Kemal‘ lakaplı Kemal Ceylan‘ın oğlu Erol ile hayatını birleştirdi.
Şalpazarı Halı Sahada dün yapılan düğün törenine; Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Özkürtün Belediyesi eski Başkanı Yakup Turgut ve AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara da katıldı.
Büşra Kandil ile Erol Ceylan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Etiketler: Ahmaduğu Büşra Kandil » Ahmaduğu Hasan Kandil » Ahmaduğu Osman Kandil » Erol Ceylan » Özkürtün Belediyesi eski Başkanı Yakup turgut » Özkürtün Süme kemal Ceylan » Sumalı Kemal » Turalıuşağı Mahallesi muhtarı hasan kandilBENZER HABERLER