Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman İlçemizde ziyaretlerde bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce RTEÜ Rektörlüğü görevini tamamlayan ve Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine atanan hemşehrimiz Prof. Dr. Hüseyin Karaman, memleketi Şalpazarı’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Trabzon Üniversitesi Şalpazarı MYO’nu ziyaret eden Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Dr. Öğretim Üyesi Harun Kahveci ve Yüksekokul Öğretim Üyeleri ve görevlileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Trabzon Üniversitesi Şalpazarı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Harun Kahveci ile birlikte Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen’i makamında ziyaret eden YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ardından da Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne yeni atanan Murat Ayaz‘ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. T.Ü. Şalpazarı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Harun Kahveci, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Türkmen ve Şalpazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Ayaz da kendilerini ziyarete gelmesinden büyük mutluluk ve gurur duydukları Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman‘a da yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir